5 proverenih razloga da posetite Budimlija Resort

5 proverenih razloga da posetite Budimlija Resort

Logo „Budimlija Resort“

Kada pokrenete posao, u bilo kojoj branši, pitanje koje se samo nameće je: „Kako da dođem do velikog broja zadovoljnih kupaca?“ Pogotovo u današnje vreme kada je većini sve manje-više dostupno. Koji su to razlozi zbog kojih neka mesta postaju sve popularnija, a druga se zatvaraju? Mi, Budimlijci, smo se isto to pitali na početku naše priče, aprila 2016. godine. Ovde ćemo sa vama podeliti 5 proverenih razloga da posetite naš mali raj u netaknutoj prirodi – Budimlija Resort.

A sada razlozi:

1. Super mesto za porodice sa decom

Ovde kod nas, u Budimliji, imate sve na jednom mestu. Za mamu i tatu, seku i batu, pa i deku i baku, i za mnogo više vas. Prijatan smeštaj, ukusna hrana i animacija za decu i odrasle → sve na istoj lokaciji: Budimlija Resort !

2. Ukusna hrana u „Budimlija Resort“-u

Za doručak i večeru postavljamo švedski sto prepun raznih đakonija, baš kao u pesmi Đoke Balaševića „Al’ se nekad dobro jelo“.

 

Bez posebnog povoda, a tako lepo i prijatno za oko, a tek za nepca

Tri puta sedmično imamo i tematske večeri: veče grčke, italijanske i srpske kuhinje, kada se poseban akcenat stavlja na specijalitete pomenutih kuhinja.

3. Animacija za decu i odrasle

Od početka rada resorta smo se trudili da ovaj segment našeg poslovanja unapređujemo iz dana u dan, iz sezone u sezonu. Ove sezone 2018-e smo stvarno ponosni na ono što smo postigli.

Na maskenbalu

Pečeni krompiri na logorovanju

Šetnja do vodopada

Naime, naši gosti imaju sedmodnevni plan aktivnosti, koji se sastoji iz jutarnjih šetnji ( više o šetnjama u nekoj od narednih priča ), popodnevnih akivnosti, poput logorovanja, sportskih takmičenja, vožnje kvadom, zip line-a, pa sve do večernjih aktivnosti u vidu Havajske večeri, večeri talenata, mađioničarske i pozorišne dečije predstave i drugo. Naši gosti su mogli da uživaju i u off road vožnji džipovima – za one koji vole da proradi adrenalin. Pored sve te organizovane zabave, gostima je na raspolaganju naš bazen.

4. Ljubaznost osoblja

„Ljubaznost je besplatna.“ Nepoznati autor

„Svaka osoba koju sretneš bije svoju bitku koju ne razumeš. Budi ljubazan.“ Platon

„Ljubaznost je supermoć.“ Nepoznati autor

„Čin ljubaznosti je uvek čin pravednosti.“ Nepoznati autor

“Budi ljubazan kad god je to moguće. Moguće je uvek.” Dalaj Lama

Ovo su samo neki citati koje smo pronašli, a gde drugo nego na gospodinu Google. Danas, 13.11.2018. je Svetski dan ljubaznosti, pa se nekako baš lepo poklapa sa ovom našom četvrtom tačkom na koju smo izuzetno ponosni. Naime, mišljenja smo da ljudi, odnosno u našem slučaju zaposleni, čine dušu jednog objekta. Budimlija Resort ima tu sreću da među svojim zaposlenima ima divne ljude, predusretljive, koji su uvek nasmejani, spremni da gostu pomognu i izađu u susret. Ankete koje popunjavaju gosti prilikom odjave govore u prilog ovde napisanom. Dragi naši gosti, hvala vam na poverenju!

5. Poseta okolnim istorijskim lokalitetima

Budimlija Resort je idealno mesto za odmor i uživanje u prirodi, a takođe je idealno mesto kao polazna tačka za posetu svim poznatim mestima ovog kraja Srbije. Neka od tih mesta su:

  1. Banja Koviljača
  2. Spomen kosturnica na Gučevu
  3. Etno kompleks Tršić i kuča Vuka Karadžića
  4. Manastir Tronoša
  5. Podzemni grad sklonište Karađorđevića

Dođite kod nas da krenete u akciju buđenja svih čula!

Nešto više o Budimliji®

Na našem sajtu možete pročitati više o našem smeštaju, cenama, prošlim dešavanjima. Preporučujemo vam da, ukoliko do sada niste, lajkujete našu Facebook stranicu, kako biste bili u toku sa dešavanjima i našim aktulenim ponudama.

Iskreno se nadamo da vam je ovaj tekst bio koristan i da ste našli bar jedan razlog zbog kog ćete ( ponovo 🙂 ) biti naši gosti. Takođe bi nam puno značilo da, ukoliko imate vremena, ostavite komentar ispod teksta ili da tekst podelite sa svojim prijateljima.

Do sledećeg čitanja, puno jesenjih pozdrava iz Budimlije!

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *