Prva „Cvetna kolonija“ u Budimliji

Prva „Cvetna kolonija“ u Budimliji

 

Proteklih dana smo imali priliku da ugostimo divne dame koje su kod nas pohađale kurs izrade cvetnih dekoracija. Naša draga Đurđica Miletić Tepavac je, kao i uvek, bila divan predavač.

Đurđica izrađuje cvetne dekoracije za svadbene i svečane torte. Tokom prošle godine javljale su joj se žene koje su videle njene rukotvorine na facebook-u i zainteresovale se za učenje tih tehnika. Polaznice su prošle kroz program osnovne obuke koja im će im biti odlična osnova za dalji samostalni rad u oblasti dekoracije.

Ova jedinstvena manifestacija je ostvarenje sna jedne mlade i uspešne žene. Jako smo srećni što smo bili deo toga i što smo omogućili da se jedna ovakva ideja realizuje.

„Rad oplemenjuje i razvija sposobnost da se dodatno upoznate sa prirodom, materijalima i kombinacijom boja. Stvaranjem se punite pozitivnom energijom, upoznajete sebi slične ljude i sa njima delite iskustva o životu, družite se, putujete” – kaže Đurđica, a mi se u potpunosti slažemo sa njom.

Iskreno verujemo da su priroda u kojoj se nalazi naš resort, čist vazduh, lepo vreme, dobra hrana i naša gostoprimljivost, uticali na insptiraciju polaznica ovog kursa, jer su njihove spretne ruke napravile mala, slatka čuda…

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *