Specijalne ponude

Pripremite seeeeee zato što ove godine po prvi put organizujemo doček Nove godine u Budimliji. Očekuje Vas neverovatan sadržaj i mnogo zabave kako za decu tako i za roditelje. Ukoliko Novu godinu najviše volite da provedete u svom domu ali ipak volite da putujete za Vas smo pripremili još 2 sjajne ponude. Bilo koji termin da odaberete sigurno Vam neće biti dosadno jer smo za vas pripremili: organizovane posete Banji Koviljači, Tršiću i Novogodišnjem bazaru u Loznici, šetnje po selu, mađioničarske i novogodišnje predstave, svečanu večeru uz muziku uživo i vatromet za doček obe nove godine a za najmlađe naravno organizovanu potragu za poklonima od deda mraza i sve to kako bi učinili Vaše praznike u Budimliji zaista čarobnim. Nova godina je vreme za radost, uživanje i nove početke a mi smo spremni da Vaš novi početak kod nas na obroncima planine Gučevo bude kao iz bajke. Naša ponuda od 5 noći/6 dana je više nego dovoljna da se odmorite, proslavite ali i da se upoznate sa okolinom Loznice. Zato srećna vam Nova godina i vidimo se u Budimliji! 🎁🥂🥳💃🎇☃️❄️🎄🎁🎅🛷🌨️🏔️

 *SVE PONUDE SU „FIRST MINUTE“ i VAŽE DO 30.11, ZATO POŽURITE*

Ako niste ljubitelj „novogodišnje groznice“ onda će produženi vikend od četvrtka do nedelje (3 noći/4 dana) odmah nakon nove godine biti prava stvar za vas. Vidimo se za praznike!

Ukoliko ste veći ljubitelj Pravoslavne ili kako mi volimo da kažemo Srpske Nove godine onda imamo sjajne vesti za vas. Paket od 4 noći/5 dana je prepun aktivnosti za roditelje ali i najmlađe kako bi vaše praznike učinili nezaboravnim. Vidimo se na proslavi Srpske nove godine u Budimliji!

Dodatne informacije:

*Raspored je podložan promenama u zavisnosti od vremenskih prilika

*Sve aktivnosti obeležene zvezdicom su plative (zip-line 400 din; streličarstvo 200 din)

*Prevoz za izlete je sopstvenim kolima

*Mogućnost koriščenje wellnessa će biti potvrđena nakon 15.12.2019

Informacije i rezervacije na broj telefona: 065/8818058 ili na email adresu: info@budimlijaresort.rs.