Smeštaj

U Budimlliji se nalaze dve vile za smeštaj gostiju – vila A i vila B, kompletno opremljene za Vaše uživanje i odmor u prirodi. Smeštene su na brežuljku sa kog se pruža predivan pogled na ceo kompleks. Ove dve vile ukupno imaju 18 soba i 3 apartmana. Pored ove dve vile Budimlija Resort će u skorom periodu biti bogatiji za još jednu vilu – Vila C.  Ova nova vila će imati 16 smeštajnih jednica, na I i II spratu, salu za sastanke, pansionski restoran i wellness deo u samom prizemlju. Svi naši gosti na smeštaju imaju obezbeđen besplatan parking, kao i besplatno korišćenje bazena, igraonica, mini aqua parka i sportskih terena.

Sve sobe su raspoređene u prizemlju i na I spratu, osim dve sobe koje su na II spratu. Soba je smeštajna jedinica od 30m kvadratnih. Svaka soba ima  svoje kupatilo i svoju terasu sa pogledom na bazen. Sobe imaju TV prijemnike sa domaćim kanalima. Što se tiče nameštaja, sobe imaju bračni krevet, single krevet i fotelju na razvlačenje ili tri single kreveta i fotelju na razvlačenje, tako da bez problema mogu da se smeste 4 osobe. Sve sobe su komplet nameštene sa posteljinom i peškirima.

REZERVIŠI SOBU

Apartmani se nalaze na II spratu. Apartman je smeštajna jedinica od 60 metara kvadratnih sastavljena od dve sobe povezane vratima. Svaka od te dve sobe ima svoje kupatilo i terasu ( terase su jedna pored druge, a sa pogledom na bazen ). Jedna soba je sa bračnim krevetom, zamišljena kao roditeljska soba, druga je soba sa dva single kreveta i foteljom – dečija soba.  Ono što apartman dodatno razlikuje od sobe je i mini kuhinja, gde se nalaze frižider i indukciona ploča.

REZERVIŠI APARTMAN

Na upit možete dobiti:

  • frižider
  • fen
  • ketler
  • krevetac za bebu