Smeštaj

U Budimlliji se nalaze tri vile za smeštaj gostiju – vila A, B i C.  One su  kompletno opremljene za Vaše uživanje i odmor u prirodi. Smeštene su na brežuljku sa kog se pruža predivan pogled na ceo kompleks. Ove tri vile ukupno imaju 34 sobe i 3 apartmana. Vila C je „glavna“ vila.  U njenom prizemlju su smeštene recepcija, pansionski restoran i igraonica. Svi naši gosti na smeštaju imaju obezbeđen besplatan parking, kao i besplatno korišćenje bazena, igraonica, mini aqua parka i sportskih terena.

Soba je smeštajna jedinica od 30m kvadratnih. Svaka soba ima  svoje kupatilo i svoju terasu sa pogledom na bazen. Sobe imaju TV prijemnike sa domaćim kanalima. Što se tiče nameštaja, sobe imaju bračni krevet, 2 single kreveta i fotelju na razvlačenje ili 4 single kreveta i fotelju na razvlačenje, tako da bez problema može da se smesti 5 osoba. Sve sobe su komplet nameštene sa posteljinom i peškirima.

REZERVIŠI SOBU

Apartmani se nalaze na II spratu. Apartman je smeštajna jedinica od 60 metara kvadratnih sastavljena od dve sobe povezane vratima. Svaka od te dve sobe ima svoje kupatilo i terasu ( terase su jedna pored druge, a sa pogledom na bazen ). Jedna soba je sa bračnim krevetom, zamišljena kao roditeljska soba, druga je soba sa dva single kreveta i foteljom – dečija soba.  Ono što apartman dodatno razlikuje od sobe je i mini kuhinja, gde se nalaze frižider i indukciona ploča.

REZERVIŠI APARTMAN

Na upit, prilikom rezervacije, možete dobiti ( bez dodatne naplate ):

  • frižider
  • fen
  • ketler
  • krevetac za bebu