Bazen

Najpopularniji segment Budimlija Resort-a tokom vrelih dana. Naš bazen nalazi se odmah pored Aqua bara. Udobne ležaljke i stolice, veliki suncobrani, hemijski i biološki čista voda, vredni konobari i aparati sa hladnim pićima pružaju pravi spas na visokim temperaturama.

Filter sistem poslednje generacije i robotizovana tehnika bazena, uz zaposlene, garant su vaše sigurnosti, dok nesvakidašnji izgled i dobra idejna rešenja pružaju mogućnost i roditeljima sa malom decom da bezbrižno uživaju u vodi. Dimenzije bazena: prečnik 18m, dubina od 0,8m do 1,95m.

Kako bi naši gosti bili zadovoljni posebnu pažnju posvetili smo i higijeni oko bazena. Plato sa ležaljkama i stolicama, toaleti i kabine za presvlačenje čisti su u svakom trenutku. Zaposleni u Budimlija Resortu vode brigu o svim detaljima koji su značajni kako bi Vaš odmor bio kompletan.

Od leta 2022. u funkciji imamo još jedan bazen. On je pravougaonog oblika, 10*12m, sa dubinom vode 0,6m. Prvesntveno je namenjen za dečiju igru i zabavu. Nalazi se u neposrednoj blizini Aqua bara, pored igrališta.