Igraonica na otvorenom

Budimlija Resort omiljeno je mesto za porodični odmor, pa su tako deca naši redovni i najdraži gosti. Njima, njihovim potrebama i željama posvetili smo najviše pažnje. Na zahtev dece napravili smo igraonicu na otvorenom i Zoo Vrt.

Svakim danom animatori se druže sa decom. Oni najmladji kroz igru i crtanje razvijaju brojne sposobnosti, a kroz druženje sa grupom dece i socijalne veštine. Malo starija deca imaju priliku da pored dobre zabave nauče dosta o prirodi koja nas okružuje, biljkama, životinjama… Vikendom organizujemo i specijalne dogadjaje, predstave klovnova, sportska takmičenja, igre bez granica itd. Učešće dece na ovim aktivnostima je besplatno, a uspeh i trud nagradjuju se medaljama koje oni sami dizajniraju i naprave.

Igraonica na otvorenom zapravo je dečji gradić koji uredjujemo prema željama najmladjih. Oni su idejni tvorci ovog dela Budimlije, a naš plan je da nastavimo da slušamo njihove želje i savete, i gradimo ovaj divni kutak u hladu drveća.

Pošto sreća mališana nema cenu odlučili smo da izadjemo u susret još jednom njihovom zahtevu. Napravili smo mali Zoo Vrt, a u njemu, okruženi dečjim osmesima, prijatno obitavaju srna, zečevi, papagaji, psi, guske, fazani, ukrasne kokoši a nadamo se i još neke zanimljive zivotinje.

Da je briga o stanovnicima Zoo Vrta na visokom nivou najbolje pokazuju prinove kojih od nekoliko vrsta imamo svake godine.