Vile

U Budimlliji se nalaze tri vile za smeštaj gostiju – vile A, B i C kompletno opremljene za Vaše uživanje i odmor u prirodi. Smeštene su na brežuljku sa kog se pruža predivan pogled na ceo kompleks.  Ove tri vile ukupno imaju 34 sobe i 3 apartmana. Vile A i B raspolažu samo smeštajnim kapacitetima dok Vila C raspolaže sa pansionskim restoranom i konferencijsko salom. Svi naši gosti na smeštaju imaju obezbeđen besplatan parking, kao i besplatno korišćenje bazena, igraonica, mini aqua parka i sportskih terena.

Soba je smeštajna jedinica od 25m kvadratnih. Svaka soba ima  svoje kupatilo i svoju terasu. Sobe imaju TV prijemnike sa domaćim kanalima. Sve sobe su četvorokrevetne i imaju bračni krevet, single krevet i fotelju na razvlačenje ili tri single kreveta i fotelju na razvlačenje, što ih čini idealnim za smeštaj porodica. Na terasi svake sobe se nalazi sto sa 4 stolice sa koje se pruža predivan pogled na bazen i ceo kompleks.

 

REZERVIŠI SOBU

Apartman je smeštajna jedinica od 50m kvadratnih sastavljena od dve sobe povezane vratima. Svaka od te dve sobe ima svoje kupatilo, terasu sa pogledom na bazen i TV. Jedna soba je sa bračnim krevetom, zamišljena kao roditeljska soba, druga je soba sa dva single kreveta i foteljom – dečija soba.  Ono što apartman dodatno razlikuje od sobe je i mini kuhinja, gde se nalaze frižider i indukciona ploča.

 

REZERVIŠI APARTMAN

Na upit možete dobiti:

  • frižider
  • fen
  • ketler
  • krevetac za bebu