Specijalne ponude

Drugi vikend oktobra je rezervisan za sve ljubitelje magije pošto u Budimliju dolazi jedan od najpoznatijih mađioničara u Srbiji, Volare. Mađioničar koji je sve zadivio na takmičenju „Ja imam talenat“, pre 2 godine. Pored predstava koje će izvesti, posebnu draž vikendu daje mađioničarska radionica koje će biti organizovana za najmlađe gde će oni obučeni u mađioničarske kostime sa kapama i štapićima učiti jednostavne trikove koje će iste večeri izvesti svojim roditeljima na pozornici. Vidimo se u Budimliji na ovom magičnom vikendu.

Stres je je kažu bolest modernog doba, a bolji lek protiv stresa od smeha ne postoji. Tokom vikenda zabavljaće vas sjani stand-up komičari iz Novog Sada, Dušan Varničić i Nebojša Grujić, u isto vreme u drugoj sali samo 10-ak metara od vas za vašu decu će biti organizovane predstave tako da je zabava za celu porodicu zagarantovana. Vidimo se u Budimliji da se smejemo do suza.

Jedna od najvećih zanimacija za najmlađe je svakako maskenbal a kraj oktobra je idealno vreme za to. Prvo veče kao zagrevanje nas očekuje predstava za decu gde će svi učesnici predstave biti maskirani. Tokom drugog dana će najmlađi koji nemaju maske učestvovati u izradi svojih kostima dok će ostala deca rezbariti bundeve i pripremati dekoraciju za glavno veče maskenbala. Vidimo se u Budimliji ali pod maskama.

* Cena od 119e važi za dvoje odraslih i dvoje dece do 18 godina (dva noćenja na bazi punog pansiona)
* Cena za dvoje odraslih je 99e
* Doplata za treće dete je 20e
* Doplata za apartman je 40e

 

Informacije i rezervacije na broj telefona: 065/8818058 ili na email adresu: info@budimlijaresort.rs.