Trudimo se da postanemo najbolja verzija sebe!

Trudimo se da postanemo najbolja verzija sebe!

Učenje, nadogradnja znanja, edukacija, poboljšanje kvaliteta usluga …. Sve su to razlozi zbog kojih imamo čast da nam je u goste došao jedan od najboljih međunarodnih stručnjaka iz oblasti turizma, gospodin Otto Stohl.
Gospodin Otto je bio na poziciji generalnog direktora, menadžera hotela, menadžera resort-a, operativnog direktora globalne hotelske kompanije, kao i privatnih kompanija i generalno se bavio ugostiteljskom industrijom.
Njegovi najjači aduti su finansije, kritičko razmišljanje, planiranje, rešavanje problema i komunikacija, pažnja na detalje i sposobnost da dobro funkcioniše u raznolikom okruženju. Uživa u radu u izazovnim okruženjima i ima veliko međunarodno iskustvo u otvaranju hotela. Kvalifikovan je za organizovanje složenih projekata, definisanje prioriteta projekta, budžetiranje i izbor adekvatnog osoblja.
Gospodin Otto će narednih mesec dana boraviti u našem resort-u, trudeći se da nam ukaže na sve moguće greške i nedostatke i da nas nauči kako da ih ispravimo. Takođe, da nam pokaže kako da sve ono što je dobro učinimo još boljim.
Neizmerno smo zahvalni na mogućnosti da sarađujemo sa jednim ovakvim stručnjakom, koristimo svaki trenutak da upijamo znanje, da našu neobičnu priču učinimo što bogatijom i jako smo ponosni na to.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *